Për Ne

Kompania jonë ka filluar veprimtarinë e saj në vitin 2010, në zonën industriale në Fushë Kosovë – Prishtinë.

Ajo është e ndërtuar në sipërfaqe prej 15000m², ku në një zonë te mbyllur prej 5500m², janë vendosur 8copë Super Corona Liga pistoleta te cilat punojne me ndihmen e kompjuterit robot.

Per t’ju pergjigjur sa me mire kerkesave te konsumatoreve, ne dhjetor te vitit 2012 kemi ndertuar edhe nje linje prodhimi prej 1100UST me fuqi te plote automatike.

Fabrika jone me shume seriozitet, dhe me cilesi ka marre te gjitha qertifikatat nderkombetare, ne nderkohe kemi arrit te lidhim marreveshje bashkepunimi per distributor edhe me kompani te mirenjohur ne Angli.

Fabrika jone ka teknologjine me te avansuar dhe e ndjekim per se afermi.

Cdo dite hap pas hapi po zgjerohet bisnesi, po hapim pika te reja ne Kosove poashtu eshte ne Europe.

Jemi krenar qe eshte fabrika e pare ne Kosove, nga prodhimi jone kemi shume sukses dhe po kemi munesi ti permbushim kerkesat e klienteve ne Kosove dhe jashte saj.

Ne vitin 2016 ne baze te porosise qe kemi dhene per fabriken e shkrirjes se aluminit synojme te sigurojme vet lenden e pare ne menyre qe kosoto e prodhimit te jete me e ulet, rrjedhimisht cmimi te konsumatori te jete me i ulet.

Kompania jone ka nje staf te specializuar, dhe japin maksimumin nga vetja qe prodhimi te jete me kualitet dhe standard boteror.

QËLLIMI YNË

Duke punuar me një frymë ekipore, qëllimi ynë është të kemi përmirësim të vazhdueshëm, të punës sonë, për të arritur dhe ofruar produkte të cilësisë më të lartë, në bazë të standardeve Evropiane në industrinë e prodhimit të aluminit.

VIZIONI

– Kërkesat e klientit të jenë në plan të parë.
– Të respektojmë, mjedisin, natyrën dhe shoqërinë.
– Komunikim i vazhdueshëm, dhe mbështetje e burimeve njerëzore, për të ndihmuar dhe zhvilluar krijimtarinë e tyre.
– Përdorimi me efikasitet i të gjitha burimeve.
– Klientët tanë dhe furnizuesit të punojnë me një ndjenjë të planeve të integritetit.

Marrëdhëniet tona tregtare dhe shoqërore, do të jenë gjithmonë të besimit reciprok, etike dhe të ndershme.

EKSTURSIONI

Makineria jonë prej 1100 UST ka një kapacitet prej 3600 ton/vit. Qëllimi ynë është që të arrijmë një kapacitet të plotë, me të gjitha karakteristikat e nevojshme (0.100gr/mt-2000gr/mt).

Teknologjia jonë është një nga më të përparuarat e cila i ka kaluar të gjitha testet e nevojshme teknike dhe natyrore.

NGJYROSJA

Synimi ynë është që të arrijmë kapacitetin e plotë të ngjyrosjes së profileve me 2500 ton/vit dhe të jetë i standardeve Evropiane.